Mitsubishi Outlander ladbar hybrid

Spar utrolige kr. 43.000,- ved kjøp av topputstyrt modell

Kampanjen varer til 28.02.2018

SPAR HELE KR. 43.000,-

på Outlander PHEV Instyle

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Kontakt meg om tilbudet

Eller ring oss på 76 11 31 30

På utkikk etter ny bil?

Vi kan nå tilby Metallic lakk3 års fri service*Vinterhjul inkludert i prisen(verdi kr. 43.000,-) ved kjøp av den topputstyrte modellen, Instyle.

Vær rask, tilbudet gjelder et begrenset antall biler.

Den velutstyrte Instyle kommer med blant annet:

  • S-AWC 4WD
  • Skinnseter
  • Krysstrafikk bak varsler
  • Rattbetjent 360 graders kamera (Multi Around Monitoring System)
  • Adaptiv Cruise Control
  • SDA-navigasjon
  • ++++

S Edition avbildet

Nå med 7 års*** garanti

Fra og med 1. januar 2018 innføres 7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti på den ladbare hybridbilen. Garantiutvidelsen gjelder kun for biler som selges av en autorisert Mitsubishiforhandler.

Kvalitetsbiler
Etter snart 15.000 solgte Outlander PHEV i Norge i løpet av kun 4 år viser erfaringene at Outlander PHEV er en over gjennomsnittlig driftssikker bil. Mitsubishi har tradisjonelt hatt god kvalitet på sine biler og var først ute med 5 års garanti i Norge. De gode erfaringene hittil med Outlander PHEV gjør at fabrikken nå åpner opp for denne garantiutvidelsen.

Eksklusivt for Norge
7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti gjelder eksklusivt for Norge, og kun for Outlander PHEV importert av den norske importøren. Outlander PHEV som er parallell- eller bruktimportert vil dermed ikke få den merverdien som ligger i 7 års garanti.

Skal du ha hybrid, velg en ladbar.

Outlander er favoritten når nordmenn kjøper ladbar hybrid. Det er ikke tilfeldig. Med Outlander PHEV kan du lade via stikkontakten hjemme eller på jobb**, og dermed gjøre unna daglige gjøremål på ren elektrisitet (rekkevidde opptil 54 km). Det er gode nyheter både for lommebok og miljø. Outlander ladbar hybrid leveres med topp moderne sikkerhetssystemer og det klasseledende S-AWC 4WD.


*3 års fri service forutsetter at service tas hos utleverende forhandler. Fri service gjelder normal kilometerservice innenfor 3 år eller for 60.000 km (det som kommer først)

**Dedikert 10A kurs med jordfeilbryter. Forbruk: 1,7l/100km variert kjøring. CO2-utslipp: 41g/km. Forbruk vil være avhengig av temperatur topografi, utkjørt lengde, kjørestil og bruk av varmeapparat/klimaanlegg. Utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. Med forbehold om evt. trykkfeil

***Fra og med 1. januar 2018 innføres 7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti på den ladbare hybridbilen. Garantiutvidelsen gjelder kun for biler som selges av en autorisert Mitsubishiforhandler.

Bilde av Håkon Jakobsen

Har du spørsmål om kampanjen?

Ring meg gjerne direkte på +47 90998252 eller send meg en e-post på haakon@auto3000.no.

Håkon Jakobsen
Selger

Åpningstider

Adresse og kart

Auto 3000 Sortland AS
Verkstedvegen 6, 8400 SORTLAND

Om Oss

Auto 3000 Sortland er eneforhandler av nye person- og varebiler fra Renault, Mitsubishi og Subaru i Lofoten og Vesterålen. Vi har et godt utvalg av demobiler for testing samt nye biler klare for levering på kort varsel. Vi har også til enhver tid et stort utvalg av brukte biler på lager.

I tillegg forhandler vi hengere og produkter fra Tysse.

Vi samarbeider med DNB og Santander på finansiering og If, Tryg og Enter på forsikring. Vi tilbyr også betalingsløsninger fra Cresco.

Vårt verksted er bemannet med meget dyktige mekanikere. De er til en hver tid oppdatert på våre merker, samtidig som vi samarbeider med GS bildeler og Meca. Dette gjør at vi kan reparere og ta service på de fleste bilmerker.

Auto 3000 Sortland AS er en frittstående bilforretning som du finner i Verkstedveien 6 i Vestmarka Industrifelt på Sortland. Hos Auto 3000 Sortland AS får du hjelp med alt i forbindelse med bilkjøp og service/reperasjoner.

SPAR HELE KR. 43.000,-

på Outlander PHEV Instyle

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Kontakt meg om tilbudet

Eller ring oss på 76 11 31 30